ZELFVERTROUWEN

BLIJF POSITIEF

Je mag ervan uitgaan dat het glas altijd halfvol is voor iemand met zelfvertrouwen. Een positieve instelling is de basis van zelfvertrouwen en ik geloof heilig in de fake-it-till-you-make-it aanpak. Glimlach...

 

GEEF COMPLIMENTEN

Iemand een oprecht compliment geven zorgt er niet alleen voor dat de persoon in kwestie op wolkjes loopt. je krijgt er zelf ook een warm gevoel van. 

 

STA OPEN VOOR ALLES

Iets nieuws proberen kan best intimiterend lijken, maar ik beloof je dat je nadien een pak meer zelfvertrouwen hebben. En met 'iets nieuws proberen' bedoel ik niet perse dat je op je eentje drie weken naar Brazilië moet gaan reizen. 

 

VERGELIJK JE NIET MET ANDEREN

Besef dat dat helemaal geen zin heeft. Leer je mindere kantjes te accepteren, wees blij met je kwaliteiten. En ik kan het niet genoeg benadrukken, geef anderen complimenten als iemand iets goed doen.

 

WEES NIET BANG OM HULP TE VRAGEN

Het mag dan wel lijken alsof diegene met zelfvertrouwen het helemaal voor elkaar hebben, soms zitten ook zij met vragen. Ken je grenzen en zwakke punten en durf anderen om raad te vragen. Dat toont aan dat je bescheiden bent en altijd bereid bent om jezelf te verbeteren.

 

GO GO zet je beentje voor !

Liefs,

Veerle

Website by

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x