GOEDE VOORNEMENS

Een nieuw jaar, een nieuw begin met goede voornemens...

Wel, dit is niet aan mij besteed :-)

Ongeveer een jaar en half geleden kreeg ik van mijn nichtje Stephanie een boekje,

"GELUK IS D.O.M."  D staat voor doelen, O voor oplaadpunten en M voor mensen.

De drie bouwstenen voor geluk !

Doelen zorgen ervoor dat je altijd iets hebt om naar uit te kijken en dat je iets te doen hebt. Als je bewust met je Doelen omgaat, zorg je ervoor dat je lekker bezig kunt zijn met dingen die je goed passen en ontwikkel je jezelf in een richting die jou past.

Oplaadpunten zorgen ervoor dat je bijtankt, dat je kunt ontstressen en genieten, en dat je andere positieve gevoelens ervaart zoals enthousiasme, bewondering en dankbaarheid.

Mensen is de allerbelangrijkste voor een gelukkig leven. als je je hele leven blijft investeren in sterke relaties met anderen, dan zal dat bijdragen aan jouw geluk.

Op een zonnige zondagochtend zoals vandaag gaan wandelen met een vriendin, terug de loopband op door een aansporend praatje :-) een telefoontje doen met één van je beste vriendinnen en nu met manlief naar het veldrijden kijken. Het maakt mijn leven gelukkiger. Genieten van de kleine dingen in het leven.

Een klantje vertelde me onlangs dat haar moeder van in de tachtig zei " iets met TE is nooit goed,TEVEEL, TE WEINIG alleen het woordje TEVREDEN is goud waard. Ik vond dit zo mooi, iets dat me voor altijd zal bijblijven.

 

Dankjewel aan mijn nichtje, 

"THINGS DO NOT HAPPEN, YOU MAKE THEM HAPPEN"

x Veerle

 

 

 

 

Website by

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x